Про автора курсу

 

Народилася у місті Івано-Франківську. Після закінчення 1989 року СШ №15 м. Івано-Франківська вступила до Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника на фізико-математичний факультет. У 1994 році закінчила даний навчальний заклад і одержала диплом вчителя математики і фізики. Цього ж року почала працювати викладачем математики ПТУ №1 м. Івано-Франківська. Отримала кваліфікаційний ступінь викладач першої категорії, проходила стажування за кордоном (м. Гагенау, Німеччина, 1996 р.). Була делегатом обласної конференції працівників освіти і науки Прикарпаття.

З 1999 року, працюючи у ПТУ №1, почала викладати математику на підготовчих курсах факультету довузівської підготовки ІФНТУНГ. З 2001 року працює на кафедрі вищої математики ІФНТУНГ інженером, а з 2002 року - асистентом.
З 2006 по 2009 роки навчалася в аспірантурі Київського національного університету імені Тараса Шевченка на механіко-математичному факультеті. Після закінчення аспірантури повернулась на кафедру вищої математики ІФНТУНГ. Захистила дисертацію 2010 року на тему "Нетерові крайові задачі для вироджених систем звичайних диференціальних рівнянь”. Рішенням спеціалізованої вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка присуджено науковий ступінь кандидата фізико-математичних наук зі спеціальності диференціальні рівняння. 2011 року отримала диплом кандидата наук. В доробку є 18 наукових та навчально-методичних праць. Сфера наукових інтересів: крайові задачі для систем звичайних диференціальних рівнянь. У 2015 році їй присвоєно вчене звання доцента.

Остання зміна: неділя 15 квітня 2018 17:16