Загальні зауваження

Самостійна робота над навчальним матеріалом є основною формою навчання студента дистанційної форми навчання. Студенту перш за все необхідно засвоїти відповідний теоретичний матеріал , а потім отримати навички в розв'язуванні задач. Для цього курс розроблений так що в ньому є теоретична частина, широкий спектр розв'язаних навчальних задач, які достатньо розкривають відповідні теоретичні питання і сприяють розвитку практичних навичок і є зразком належного оформлення задач для самостійної роботи. Самостійне розв'язання задач, яке формує основу математичного мислення, передбачає активну роботу з теоретичним матеріалом, використанням підручників. З метою полегшення написання контрольної роботи в курсі наведено зразки розв'язування типових задач.

Студент виконує завдання контрольної роботи свого варіанту, номер якого отримує на початку вивчення курсу. При виконанні контрольної роботи повинні бути включені всі задачі відповідного варіанту. Розв'язки задач потрібно розміщувати в порядку номерів, зберігаючи нумерацію завдань, вказану в роботі.

Номер кожного завдання має вигляд «№ задачі. № пункту» в цій задачі. В наведеній нижче таблиці виписані номери пунктів в задачах для кожного варіанта. В контрольній роботі слід виконати всі задачі, вибравши відповідно до варіанта пункти.

Якщо робота не зарахована її повертають студенту на опрацювання.

Зарахована контрольна робота є допуском до здачі диференційованого заліку.

Остання зміна: п'ятниця 22 березня 2019 09:25